Köpeğinin öldürülüp yanına gömülmesini vasiyet etmişti: Reddedildi

88 yaşında hayatını kaybeden Fransız aktör Alain Delon, evinin bahçesine köpekleri için yaptırdığı mezarlığa gömülmek istiyordu. Resmi makamlar ise aktörü Paris'teki ünlü mezarlığa defnetmek istiyor. Fransa medyası şimdi Delon'un vasiyetinin yerine getirilip getirilmeyeceğini tartışıyor.

KRONOS 22 Ağustos 2024 KÜLTÜR

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Fransız aktör Alain Delon’un köpeğinin kendisiyle birlikte gömülmesine ilişkin vasiyeti uygulanmayacak.

Hayvan hakları savunucularının tepkisi üzerine alınan 10 yaşındaki Belçika çoban köpeği Loubo’nun sağlıklı yaşamına devam edeceği açıklandı.

Delon’un 2014 yılında sahiplendiği Loubo’ya ilişkin Alain Delon’un kızı Anouchka Delon yaptığı açıklamada, “Loubo ailemizin bir parçası ve bizimle kalacak. Öldürülmeyecek” ifadesini kullandı.

“HAYATIMDA 50 KÖPEĞİM OLDU”
Delon, şu anda 10 yaşında olan Belçika çoban köpeği Loubo hakkında 2018 yılında Paris Match dergisine verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

“O benim yaşam sonu köpeğim. Onu bir çocuk gibi seviyorum. Hayatımda 50 köpeğim oldu, ama bu köpekle özel bir ilişkim var. Eğer ondan önce ölürsem, veterinerden onu kollarımda uyutmasını istiyorum. Bunu, onun mezarımın üzerinde büyük bir acıyla ölmesine izin vermektense yapmayı tercih ederim.”


Söz konusu ifadelerin ardından Loubo için yeni bir yuva bulma teklifinde bulunulmuştu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com