“AKP kutlamalarında kullanılan slogana şapka çıkardım, tam bir zekâ pırıltısı’

T24 yazarı Mehmet Yılmaz: "Partinin 23. yaş kutlamaları için belirlediği slogan şu: Adı Ak Parti! Bunu okuyunca partililerin bu cesaretine şapka çıkarmak istedim. Bir gerçeği, olanca çıplaklığıyla hem de kuruluş yıldönümü törenlerine yansıtmalarındaki zekâ pırıltısını takdir etmemem mümkün değil."

KRONOS 15 Ağustos 2024 GÜNDEM

T24 yazarı Mehmet Yılmaz, AKP’nin dün yapılan 23. yıldönüm kutlamalarında kullandığı “Adı Ak Parti” sloganına dikkat çekti ve “Bunu okuyunca yıldönümü kutlamasını organize etmek için görevlendirilen partililerin bu cesaretine şapka çıkarmak istedim. Bir gerçeği, olanca çıplaklığıyla hem de kuruluş yıldönümü törenlerine yansıtmalarındaki zekâ pırıltısını takdir etmemem mümkün değil. Çünkü bu partinin kuruluşundan bu yana geçen 23 yıl içinde köprülerin altından o kadar çok su aktı ki dere bile kurumuş durumda. Ve artık o parti, kuruluşundaki parti değil” dedi.

Yılmaz, “O partide artık bir tek kişi var: Recep Tayyip Erdoğan. Merkez Yönetim Kurulu da o, hükümet de o, milletvekili de o, il, ilçe başkanı da o… Artık sadece adı var, gerisi Recep Tayyip Erdoğan’dan ibaret… Onun için bu yılki kutlamalarında “Adı Ak Parti” sloganının tercih edilmesini çok doğru buldum. Artık sadece adı var, gerisi Recep Tayyip Erdoğan’dan ibaret” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yılmaz’ın yazısı özetle şöyle:

“AKP dün kuruluşunun 23. yıldönümünü kutladı.

Töreni izlemedim ama şampanya patlatılmadığını, pasta kesilmediğini tahmin ediyorum.

Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yapmıştır, canlı olarak dinlemeye tahammülüm olmadığı için neler söylediğini daha sonra okur, belki üzerine birkaç kelime de yazarım.

Partinin 23. yaş kutlamaları için belirlediği slogan şu: Adı Ak Parti!

Bunu okuyunca yıldönümü kutlamasını organize etmek için görevlendirilen partililerin bu cesaretine şapka çıkarmak istedim.

Bir gerçeği, olanca çıplaklığıyla hem de kuruluş yıldönümü törenlerine yansıtmalarındaki zekâ pırıltısını takdir etmemem mümkün değil.

Çünkü bu partinin kuruluşundan bu yana geçen 23 yıl içinde köprülerin altından o kadar çok su aktı ki dere bile kurumuş durumda.

Ve artık o parti, kuruluşundaki parti değil.


 

Erdoğan, partinin kurucularının önemli bölümünü de tasfiye etti, parti de kuruluşunda açıkladığı programı ve vaatleri çoktan unuttu.

Partinin sadece adı kaldı ve aslına bakacak olursanız adının da değişmesi daha doğru olurdu: Recep Tayyip Erdoğan Partisi.

Başarıdan da başarısızlıktan da sadece o sorumlu, çünkü partideki diğer isimler sadece “esami listesinde” yer alıyorlar.

O partide artık bir tek kişi var: Recep Tayyip Erdoğan. Merkez Yönetim kurulu da o, hükümet de o, milletvekili de o, il, ilçe başkanı da o.

Onun için bu yılki kutlamalarında “Adı Ak Parti” sloganının tercih edilmesini çok doğru buldum.

Artık sadece adı var, gerisi Recep Tayyip Erdoğan’dan ibaret.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com