Mal varlığı sorgusu: Sinan Oğan 100 milyon TL’yi nereden buldu

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, "Cehennemin kapılarını kapatacağız" diye yola çıkarak sürpriz şekilde Erdoğan'a destek çıkarak, 'plana sadık kalma' çıkışıyla hatırlanan Sinan Oğan'ın mal varlığındaki dikkat çeken artışı açıkladı.

KRONOS 24 Haziran 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda “Cehennemin kapılarını kapatacağız” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan, CHP’nin kazandığı yerel seçimler sonrası ortaya çıkmış, ‘yeni yol haritası’nı açıklamıştı.

Hal böyleyken eski Kültür Bakanı ve siyasetçi Namık Kemal Zeybek, Türk siyasi arenasında yeni bir parti olan ATA Parti’yi kurdu. Parti yöneticilerini belirlemek üzere toplandı ve Namık Kemal Zeybek, oy birliğiyle kurucu genel başkan seçildi. Partinin kuruluşu da şüpheleri beraberinde getirdi. Partinin Ümit Özdağ’ın kurduğu ve Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanı adayı olarak gösterildiği Ata İttifakı’nın devamı olduğu iddia edildi.

MALVARLIĞINDA DİKKATE DEĞER BİR ARTIŞ
Bu arada Sinan Oğan’ın mal varlığı ve özel hayatıyla ilgili bilgiler sızdı basına. Sonuncusu ise Halk Tv’den geldi. Bu kanalda yayınlanan Ankara Gündemi programına katılan CHP Gaziantep milletvekili Hasan Öztürkmen, Sinan Oğan’ın malvarlığında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından dikkate değer bir artış olduğunu savundu.

Seçimlerden önce “Emekli maaşımla geçiniyorum” diyen kişi ve Erdoğan hakkında en ağır ithamlarda bulunan kişi adaylıktan vazgeçip Erdoğan’la işbirliğine gittikten sonra iddialara göre toplamı 100 milyon liradan fazla eden bir malvarlığını elde etti iddiasında bulundu.

Öztürkmen “Bu kadar parayı sana kim verdi” diyerek Maliye’ye göreve davet etti.

SÜRPRİZ BİR DESTEK
Sinan Oğan ağır eleştirilerde bulunduğu Erdoğan’a 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sürpriz bir destekte bulunmuştu.

CHP’li vekil Öztürkmen, “Cehennemin kapılarını kapatacağız” diye yola çıkan Sinan Oğan’ın malvarlığını masaya yatırdı.


Kendi cehenneminin kapılarını kapattı” diyen Öztürkmen Sinan Oğan’ın Özgür Özel’e yönelik “Mekanın sahibi geldi eleştirilerini hatırlatarak “Gerçekten mekanın sahibi Sinan Oğan imiş” dedi.

Seçim sürecinde ben emekli maaşımla geçiniyorum diyen sinan Oğan Ankara’da aldığı mülkleri ada paftalarıyla açıkladı.

Hatırlanacağı üzre, daha önce de Deniz Zeyrek, Oğan’ın mal varlığıyla ilgili iddialarda bulunmuş ve gündemi sarsmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com