Mansur Yavaş’tan başka bir partiden aday olacağı iddialarına yanıt

Mansur Yavaş, "başka bir partiden cumhurbaşkanı adayı olacağı" iddialarına yanıt verdi: "Kirli siyasete alet olmayacağım."

KRONOS 20 Eylül 2024 GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “başka bir partiden cumhurbaşkanı adayı olacağı” iddialarına yanıt verdi. Yavaş, “Kirli siyasete alet olmayacağım” dedi.

Habertürk’e konuşan Yavaş, “Yavaş partisinden ayrılacak. Başka partiden aday olacak. Farklı siyasi partilerle görüşüyor” şeklindeki iddiaların tamamen mesnetsiz olduğunu belirtti.

Yavaş, açıklamasında, “Son dönemde kulis bilgisi adı altında sürekli mesnetsiz haber, köşe yazısı ve yorumlara konu olduğumu görüyorum. ‘Yavaş partisinden ayrılacak. Başka partiden aday olacak. Farklı siyasi partilerle görüşüyor’ şeklinde birçok asılsız iddianın konusu oluyorum” ifadelerini kullandı. Bu tür iddiaların kendisini derinden etkilediğini belirten Yavaş, gerçeklerin bu iddialarla uzaktan yakından bir ilgisi olmadığını vurguladı.

‘ZAMANI GELDİĞİNDE KONUŞULUR’

Mansur Yavaş, sözlerine devam ederek, “Fakat, gerçeklerin oralarda yazanlar ve anlatılanlarla yakından uzaktan bir ilgisi yok. Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde oturulur konuşulur” diye konuştu.

Bu spekülasyonların sürekli gündeme getirilmesinde kötü niyet aradığını ifade edeb Yavaş, “Ancak; bu asılsız iddiaların aynı şahıslar tarafından kulis bilgisi adı altında sürekli gündeme getirilmesinde artık kötü niyet arıyorum. Kirli siyasete alet olmayacağım” dedi.

Son olarak Yavaş, siyasi geleceği hakkında net bir bilgi vermekten kaçınarak, “Adaylık konusu zamanı geldiğinde konuşulur” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com