Muharrem İnce’yi Clubhouse’a, AKP’li Ahsen Melek Kocatürk davet etmiş

CHP’den istifa eden, kurduğu Memleket Hareketi’ni partileştirmek için gün sayan Muharrem İnce’nin son günlerin popüler uygulaması Clubhouse’a davet eden kişinin AKP’li gazeteci Ahsen Melek Kocatürk olduğu ortaya çıktı.

KRONOS 08 Şubat 2021 GÜNDEM

Partisi CHP’den ‘tabela partisi oldu’ diyerek istifa eden eski CHP Yalova Milletvekili ve 2018’deki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partileşmek için gün sayarken iktidar kanadından kendisine gelen ilginç destekler de dikkat çekiyor.

İnce’nin CHP’den istifa haberini iktidara yakın televizyonların neredeyse tamamı canlı yayınla verdi. Bir ilginç desteğin de son günlerin popüler sosyal medya uygulaması Clubhouse’da verildiği ortaya çıktı.

Davetle girilebilen uygulamaya Muharrem İnce’yi davet eden kişinin AKP’ye verdiği desteği açıkça belli eden gazeteci Ahsen Melek Kocatürk olduğu anlaşıldı.


 

Kocatürk’ün, “İdeal Devlet Adamı” dediği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için “Mevcut hükümette bulunan en başarılı devlet adamı” ifadesini kullandığı ortaya çıktı. Kocatürk, bir başka paylaşımında ise Adana Kozan’da “ekibim” dediği AKP Gençlik Kolları’ndan gençlerle ‘Reisi ve Cumhur İttifakını anlattığı’nı kaydediyor.

ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com