Netflix gibi hâkim: HSK daire başkanının fotoğrafını büyücüye göndermiş

Yasak aşk, tehdit, rüşvet ve uyuşturucu partilerine adı karışan kadın hâkim Gül Altınok'un HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci'ye büyü yaptırmak istediği ortaya çıktı. 

KRONOS 26 Haziran 2024 GÜNDEM

Yasak aşk, tehdit, rüşvet ve uyuşturucu partileriyle gündeme gelen kadın hâkim Gül Altınok, Netflix yapımlarını aratmıyor. Cinci hocalara giden hâkim Altınok’un hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci’ye büyü yaptırmak istediği ortaya çıktı.

Hâkim Gül Altınok, HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin fotoğrafını Arap büyücüye göndermiş.

Gül Altınok hakkında 2019 yılında Edirne’de görev yaptığı sırada Hakimler ve Savcılar Kurulu’na birçok şikayet yapıldı. Bu şikayetler üzerine açılan soruşturmalar sonucu müfettişlerin hazırladığı rapor Gül Altınok’un ihraç edilmesi yönündeydi.

10haber’in haberine göre; hakim ve savcıların soruşturmalarına bakan HSK 2. Dairesi olduğundan Gül Altınok, bir büyücüden bu konuda yardım istedi. Büyücü ile yaptığı Whatsapp yazışmalarına göre, HSK 2. Dairesi Başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin de fotoğrafını göndermiş.

 

 


 

Gül Altınok daha önce de kendisini HSK’ya şikâyet eden avukat Kerim Kazan’ın fotoğrafını göndererek Arap büyücüden yine yardım istemişti.

Adalet Bakanlığı, Adana Adliyesinde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karışan hakim Gül Altınok’un, mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı işlemler nedeniyle açığa alındığını, başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini açıklamıştı.

DOSYASINDA YOK YOK

Hâkim Gül A.’nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı iş insanını ayrıldıktan sonra tehdit ettiği iddia edilmişti. Gül A.’nın Osmaniye Asliye Ceza Mahkemesinde “Akaryakıt kaçakçılığı” iddiasıyla yargılanan sanıktan beraat etmesi karşılığında 500 milyon rüşvet aldığı öne sürülmüştü.

UYUŞTURUCU PARTİSİ VERDİ

Hakim Gül A.’nın bir özel hastaneden reçetesiz olarak uyuşturucu özelliği bulunan ilaç temin edip içtiği, pandemi döneminde nöbeti olduğu hafta sonu adli emanetten aldığı metamfetamin maddesi ihtiva eden hapları kullanması nedeniyle nöbetini başka bir hakimle görüşerek değiştirdiği belirlendi.

Yine pandemi döneminde Hakim Gül A.’nın Adana adliyesinde bir Cumhuriyet Başsavcı vekili, bir Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi ve bir Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi ile birlikte içki içip Başsavcı vekilinin adli emanet deposundan çıkarttığı metamfetamin olarak bilinen uyuşturucuyu kullanıp birlikte parti yaptıkları tespit edildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com