Yasak aşk, tehdit, rüşvet, uyuşturucu partisi… O hâkimin cinci hocada kaseti çıktı

Adı yasak aşk, tehdit, rüşvet ve uyuşturucu partisine karışan hâkim Gül A.'nın cinci hocalara giderek meslektaşlarına karşı büyü yaptırdığı ortaya çıktı. Gül A., hakkında başlatılan soruşturma için de cinci hocadan medet ummuş.

KRONOS 24 Haziran 2024 GÜNDEM

Adana’da görev yapan hâkim Gül A.’nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı iş insanını ayrıldıktan sonra tehdit ettiği iddiasıyla başlatılan soruşturmada ortaya çıkan detaylar gündem oldu. Akaryakıt kaçakçılığı dosyasını rüşvet karşılığı kapatan, hâkim-savcılarla adli emanetteki uyuşturucuyla parti yapan kadın hâkimin gittiği cinci hocada kaseti çıktı. Tartışmaların odağındaki hâkim, ihraç edilmişti.

Halk TV’nin haberine göre hâkim Gül A’nın, adliyede sevmediği avukat, savcı ve hakimlerin fotoğraflarını büyücülere verip, başarısız olmaları için “büyü” yaptırdığı iddia edildi.

İddiaya göre, Gül A. görev yaptığı her kentte bir büyücüsü vardı ve kararsız kaldığı dosyalar için bu kişilere danışıyordu. Hakkında başlatılan HSK soruşturmasında cezadan kurtulmak için cinci hocalardan destek istedi.

Gül A. iddiaların ortaya çıkacağını anladıktan sonra Gürcistan’a kaçma hazırlıkları yaptı ve Türk iş insanlarıyla temas kurup casino ve lokanta açmak için destek aradı.

DOSYASINDA YOK YOK

Hâkim Gül A.’nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı iş insanını ayrıldıktan sonra tehdit ettiği iddia edilmişti.

Gül A.’nın Osmaniye Asliye Ceza Mahkemesinde “Akaryakıt kaçakçılığı” iddiasıyla yargılanan sanıktan beraat etmesi karşılığında 500 milyon rüşvet aldığı öne sürülmüştü.


 

UYUŞTURUCU PARTİSİ VERDİ

Hakim Gül A.’nın bir özel hastaneden reçetesiz olarak uyuşturucu özelliği bulunan ilaç temin edip içtiği, pandemi döneminde nöbeti olduğu hafta sonu adli emanetten aldığı metamfetamin maddesi ihtiva eden hapları kullanması nedeniyle nöbetini başka bir hakimle görüşerek değiştirdiği belirlendi.

Yine pandemi döneminde Hakim Gül A.’nın Adana adliyesinde bir Cumhuriyet Başsavcı vekili, bir Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi ve bir Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi ile birlikte içki içip Başsavcı vekilinin adli emanet deposundan çıkarttığı metamfetamin olarak bilinen uyuşturucuyu kullanıp birlikte parti yaptıkları tespit edildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com