‘Ona penaltı demeyenin alnını karışlarım, Fenerbahçe hakeme rağmen kazandı’

Halk TV yazarı Gürel Yurttaş: "Penaltı diyorum ben. Demeyenin alnını karışlarım" yorumunu yaptı ve "Sonuçta kazandı Fenerbahçe kazanmasına da... Hakem Cihan Aydın'a takıldım ben."

KRONOS 30 Eylül 2024 SPOR

Fenerbahçe’nın deplasmanda Antalyaspor’u 2-0 yendiği karşılaşmada hakem kararları yine tartışma konusu oldu. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dzeko’nun yerde kaldığı ve penaltı beklenen pozisyon için hakem devam kararı verdi. VAR’ın da bu pozisyonda devreye girmemesiyle beraber tepkiler arttı. Halk TV yazarı Gürel Yurttaş, “Penaltı diyorum ben. Demeyenin alnını karışlarım” yorumunu yaptı ve “Sonuçta kazandı Fenerbahçe kazanmasına da… Hakem Cihan Aydın’a takıldım ben. Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi, bilemem. VAR geçmedi dedi, tamam derim. Ama hemen sonra Dzeko’nun ayağına resmen vurdu Veysel. Bunu nasıl göremezsin genç arkadaşım” dedi.

Gürel Yurttaş’ın yazısından bir bölüm şöyle:

“Antalya’da maç 2 enteresan pozisyonla başladı. Daha 2. dakikaydı. Mert Müldür’ün sağdan ortası ceza sahasını karıştırdı. Piric’in müdahalesinde top Szymanski’nin 6 pasta önünde kaldı. Karşısında da koskoca kale ve boştu da. Ama topu o kaleye yuvarlayamadı. Kaydı yere düştü. Veysel müdahale ederken top yine kaleye yöneldi, Veysel çıkardı. Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi? Tartışıldı bu. VAR’a göre geçmeyince oyun devam etti. Ama asıl burada tartışılması gereken Szymanski o topu nasıl filelere yollayamadı olmalı.

Hemen ardından… Dzeko uzun bir topla ceza alanında topla buluştu. O sırada Veysel geldi arkadan, müdahale etti. Dzeko yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Cihan Aydın devam ettirdi oyunu. Yalnız bana orada Veysel Dzeko’nun ayağına vuruyor gibi geldi. Topla ilgisi de yoktu, dokunamadı bile zaten. En azından bir VAR incelemesi gerekmez miydi bu pozisyonda? Kimi “Böyle basit penaltı olur mu?” diyor ama ayağına vuruyor işte. Penaltı diyorum ben. Demeyenin alnını karışlarım. Bu kadar iddialıyım yani.

‘FENERBAHÇE KAZANDI KAZANMASINA DA…’

Gelelim sadede. Fenerbahçe ahım şahım bir top oynamadı kabul. Antalyaspor da daha tam takım olamamış. Alex de Souza henüz başaramamış bunu. Ama sabır lazım. Yeni bir takım çünkü.

Sonuçta kazandı Fenerbahçe kazanmasına da… Hakem Cihan Aydın’a takıldım ben. Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi, bilemem. VAR geçmedi dedi, tamam derim. Ama hemen sonra Dzeko’nun ayağına resmen vurdu Veysel. Bunu nasıl göremezsin genç arkadaşım.

Bir de maç içinde verilen verilmeyen faüller. Daha dikkatli olmasını öneririm. Yoksa uzun olmaz hakemlik hayatı.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com