‘Roller tersine döndü, Erdoğan’la Özgür Özel sanki yer değiştirdiler…’

Korkusuz yazarı Can Ataklı: "Özgür Özel, Türkiye’nin itibarını yerle bir eden 'rüşvet' olayı konusunda Tayyip Erdoğan’a öyle bir kalkan oldu ki, değme gitsin. Roller tersine döndü, Erdoğan’la Özgür Özel sanki yer değiştirdiler..."

KRONOS 29 Eylül 2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın Türk iş insanları ve bürokratlardan rüşvet aldığı iddialarına, “Türkiye rüşvet vermeye ihtiyaç duyacak bir ülke değil, jest gördüysek fazlasını yapmışızdır” şeklinde yanıt vermesine bir tepki de Korkusuz yazarı Can Ataklı’dan yanıt geldi.

Can Ataklı, “Roller tersine döndü, Erdoğan’la Özgür Özel sanki yer değiştirdiler” ifadelerini kullandı.

Ataklı’nın yazısı şöyle:

“Özgür Özel, Türkiye’nin itibarını yerle bir eden “rüşvet” olayı konusunda Tayyip Erdoğan’a öyle bir kalkan oldu ki, değme gitsin.

“Türkiye’de didişiriz ama yurt dışında tek yumruk oluruz” mantığı ile millete şirin gözükmek isteyen Özgür Özel, bir de ne görelim, “Türkiye’nin asla rüşvet gibi olaylara karışmayacağını” söylemiyor mu?

Gel de gülme.

Neymiş, “Türkiye rüşvet vermeye ihtiyaç duyacak bir ülke değilmiş” meğer.

Olsa olsa bir jest görmüşmüşüz.

Üstelik bu jeste karşılık Amerika’nın Ankara büyükelçiliğine kocaman bir arazi tahsis ederek biz de jest yapmışız.

Özgür Özel’in o anda aklına Amerika’ya yapılan jestin aslında Atatürk’ün binbir emekle kurduğu orman çiftliğinin talanı olduğu gelmemiş galiba.

Peki ana muhalefet lideri aşağılayıcı bir suçlamaya karşı “Türkiye tek yumruktur, rüşvet, hırsızlık, yolsuzluk olsa da hiç dinlemeyiz” tavrını takınırken iktidarın başı AKP genel başkanı ne yapıyordu.

O da yabancı bir ülkede ülkemizin gözbebeği olduğunu düşündüğümüz ordumuzun genç teğmenlerini haşlıyor ve dünya kamuoyu önünde şikâyet ediyordu.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com