Soylu’nun adamı Servet Yılmaz’a “suç örgütü” soruşturması

Eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz hakkında “Ayhan Bora Kaplan” dosyası hazırlandı. Soruşturma için İçişleri Bakanlığı’ndan izin bekleniyor.

KRONOS 26 Eylül 2024 GÜNDEM

Ankara eski Emniyet Müdürü Servet Yılmaz hakkında, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan’la bağlantılı olarak bir dosya hazırlandı.

Yılmaz’ın, Ayhan Bora Kaplan’dan şikayetçi olan bir kişiyi şehri terk etmeye zorladığı iddiaları gündemde. Soruşturma için İçişleri Bakanlığı’ndan izin bekleniyor.

ANKARA’YI TERK ETMEYE ZORLADIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
Ankara eski Emniyet Müdürü Servet Yılmaz hakkında, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan’la ilgili bir dosya hazırlandı. Yılmaz’ın, Kaplan’dan şikayetçi olan bir kişiyi Ankara’yı terk etmeye zorladığı öne sürüldü. Soruşturma açılması bekleniyor.


Ankara eski Emniyet Müdürü, İçişleri Bakanlığı Bakü Müşaviri Servet Yılmaz hakkında, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle yargılanan Ayhan Bora Kaplan’la ilgili olarak dosya hazırlanarak, işlem başlatıldı.

“ANKARA’YI TERK EDECEKSİN”
T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre: Yılmaz’ın, Ankara Emniyet Müdürü olduğu dönemde, Kaplan hakkında şikâyette bulunan bir kişiyi Ankara’yı terk etmeye zorladığı, bu kişinin polis eşliğinde Ankara’yı terk etmek zorunda kaldığı öne sürüldü. Savcılık, birinci sınıf emniyet müdürü olması nedeniyle, soruşturma yürütmek için Hakimler Savcılar Kurulu’ndan (HSK) izin istedi. HSK, iddiaların adli görev kapsamında olmadığını belirterek, bu konudaki kararın İçişleri Bakanlığı’nda olduğuna işaret etti. Savcılığın bu aşamada soruşturma yürütmek için İçişleri Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etmesi bekleniyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com