Temel İçgüdü’nün unutulmaz yıldızı Sharon Stone Türkiye’de

Temel İçgüdü, Hızlı ve Ölü, Catwoman gibi filmlerin yıldızı, MTV Movie Award dahil pek çok ödülün sahibi Sharon Stone, Altın Küre tarafından verilecek olan 'Global İkon Ödülü'nü almak üzere Türkiye'ye geldi. Stone’un ilk isteği hamam oldu.

KRONOS 31 Temmuz 2024 KÜLTÜR

Kaynak: Milliyet

Altın Küre Ödülleri sinemanın dünya çapındaki etkisini vurgulamak için Uluslararası İkon Ödülünü ilk kez, 2 Ağustos’ta Türkiye’de verecek. Ödül ise Sharon Stone’a takdim edilecek.

HAMAMA GİTMEK İSTEDİ
Gain ana sponsorluğunda Titanic Luxury Resort Bodrum’un ev sahipliğinde yapılacak tören için 28 Temmuz’da ülkemize gelen Sharon Stone’un Barbaros Tapan’dan istediği ilk şeyin hamama gitmek olduğu öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Sharon Stone, oğlu Laird ile birlikte İstanbul’daki The Ritz-Carlton İstanbul’da konaklıyor. Stone’un ilk gününde, odasına bir şövale ve tual yerleştirildiği, ayrıca oyuncuya en sevdiği boyalardan temin edildiği öğrenildi.

TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN MEMNUN KALDI
Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer’in ev sahipliğinde Nobu Istanbul’da ağırlandı. Bu özel akşam yemeğinde, Stone’un Türk misafirperverliğinden oldukça memnun kaldığı bildirildi.

Stone, İstanbul’daki birkaç günün ardından, 2 Ağustos’ta Gain’in ana sponsorluğunda düzenlenecek ödül töreninin yapılacağı Bodrum’a geçti.


Havaalanında gazetecilerle sohbet eden Sharon Stone, Türkiye’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. “Türkiye’de olduğum için çok mutluyum. İstanbul harika geçti. Bodrum ziyaretimin de harika geçeceğinden eminim” ifadelerini kullandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com