Sharon Stone: Aşı çağrısı yaptım, işimi kaybetmekle tehdit edildim

Ünlü yıldız Sharon Stone, film setlerinde çalışan herkesin kovid aşısı olmasını istediği için film anlaşmasını kaybedebileceği şeklinde tehdit edildiğini söyledi.

KRONOS 31 Temmuz 2021 YAŞAM

Ünlü oyuncu Sharon Stone.

Ünlü yıldız Sharon Stone, film setlerinde çalışan herkesin kovid aşısı olmasını istediği için bir dizi anlaşmasını kaybedebileceği şeklinde tehdit edildiğini söyledi.

Stone, Amerikan Sahne Sanatçıları Birliği yönetim kurulu üyesi olarak katıldığı bir aşıya çağrı video kampanyasında, film setinde çalışan herkesin aşı vurulmasını istemişti.

New York Post gazetesinden Ajans Bizim’in aktardığına göre, Stone “bir iş teklifi aldım , iyi bir iş, gerçekten Atlanta’da yapmak istediğim bir iş. Şovumda çalışan herkes aşılanmadan işe gidecek miyim? Hayır, gitmeyeceğim. İşimi kaybedebileceğim şeklinde tehdit edildim mi? Evet. Evet tehdit edildim. Gittiğim her settekilerin aşılanmasını destekleyeceğim mi? Evet, destekleyeceğim. Neden? Çünkü çalışmanın güvenli olmadığı bir yere çalışmaya gitmemiz saçma” diye konuştu.

İlk korona aşısını Mart 2019’da yaptıran Stone, “film endüstrisinde 43 yıl çalıştıktan sonra COVID nedeniyle sağlık sigortası hakkını kaybettiğini” de açıkladı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com