Trump’ın bandajsız ilk fotoğrafı komplo teorilerinin fitilini ateşledi

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın suikast girişimi sonrası bandajsız ilk görüntüleri gündem oldu. Trump'ın kulağında dikiş ya da yara izi olmaması komplo teorilerini de beraberinde getirdi.

KRONOS 29 Temmuz 2024 DÜNYA

Eski ABD Başkanı ve 2024 Genel Seçimleri’nde yeniden başkan adayı olan Donald Trump, 13 Temmuz’daki suikast girişiminin ardından, bir hafta boyunca çıktığı miting ve buluşmalarda, kulağında büyük beyaz bir bandaj ile görüntülenmişti.

Trump’ın bandajsız ilk görüntüleri, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile Florida’daki evinde yaptığı görüşme sırasında geldi.

İŞTE KOMPLO TEORİLERİ
Trump’ın son görüntülerinde kulağında herhangi bir yara izinin olmaması, komplo teorilerini de beraberinde getirdi. Sosyal medya kullanıcıları bu fotoğrafları yakından inceleyerek farklı yorumlar getirdi. İşte o yorumlar:

“Donald Trump, suikast girişiminden bu yana ilk kez bugün sağ kulağında bandaj olmadan ve tamamen iyileşmiş bir şekilde ortaya çıktı.”


“Trump’ın kulağındaki kurşun yarası çok çabuk iyileşti… Neredeyse kurşun ya da şarapnel bile isabet etmemiş gibi görünüyor.”

“Ronny Jackson, kurşunun Trump’ın kulağının 2 cm’lik kısmını kopardığını iddia etmemiş miydi? Dikişler ve yara izleri nerede?”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com