Türkiye’nin konuştuğu iki kadın aynı koğuşta

Ünlü futbolcuları dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan ile kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat artık aynı koğuşta kalıyorlar.

KRONOS 24 Haziran 2024 GÜNDEM

Fatih Terim Fonu adı altında ünlü futbolcuları dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan ile kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat aynı koğuşta. Seçil Erzan koğuş arkadaşı Bahar Candan ile kavga ettikten sonra başka bir koğuşa alındı. Bunun üzerine Erzan ile Polat koğuş arkadaşı oldular.

İddiaya göre Bahar Candan’ın, Seçil Erzan’a söylediği sözler koğuşta kavgaya sebep oldu. Kavga eden iki isim revirlik oldu. Yaşanan kavgadan sonra Seçil Erzan başka bir koğuşa alındı bu koğuşta da Erzan’ın kalacağı isim Dilan Polat oldu.

 


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

PEK KONUŞMUYORLAR

Gazeteci Emrullah Erdinç, yaşananları şöyle aktardı:

“Koğuş arkadaşı Bahar Candan ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle bir süredir tek kişilik koğuşta kalan Seçil Erzan ile kız kardeşi Sıla Doğu ve Nilgün Yılmaz’ın tahliyesinden sonra tek kalan Dilan Polat aynı koğuşa alındı. Ama ikili koğuşta birbirleriyle pek konuşmuyorlar. Çünkü Dilan Polat bütün gününü görüş odasında avukatı ile konuşarak geçiriyor. Seçil Erzan ise gününü daha çok yargılandığı dolandırıcılık dosyasındaki evrakları okuyarak geçiriyor. Her iki isim de tek kişilik koğuşta kalmamak için avukatlarının aracılığıyla verdikleri dilekçe ile aynı koğuşa alındı. Ama dilekçede birbirleri ile kalmak gibi talepleri yoktu. Cezaevi yönetimi o yüzden tek kalan iki tutukluyu kendi insiyatifleri doğrultusunda aynı koğuşa yerleştirdi.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com