Yılmaz Özdil vakası ve Netflix gibi hâkim! | Kronos TV

Moderatörlüğünü Turhan Bozkurt'un üstlendiği Analiz'de Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz gündemin öne çıkan başlıklarını yorumluyor.

KRONOS 22 Haziran 2024 VİDEO

Adana’da bir hakimenin 500 bin TL rüşvet aldığı ve adli emanetten uyuşturucu madde çaldığı yasak aşk yaşadığı kişi tarafından Savcılığa şikâyet edilmesi ile ortaya çıktı. Yargıda çürüme devam ediyor…

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Adana Adliyesi’nde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karıştığı ifade edilen hakim Gül A., mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı bu işlemler nedeniyle açığa alınmış olup, başka bir dosya nedeniyle de ihraç edilmiştir.”

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor.

HAZMEDEMEDİLER, YUMUŞAMA RAFA KALKTI

Normalleşme ve yumuşama dönemi niye erken bitti? MHP lideri Devlet Bahçeli’nin verdiği muhtıra Erdoğan’a geri adım mı attırdı?

Erdoğan’ın “CHP’nin başındaki zat” diyerek Özgür Özel’in ismini telaffuz etmemesi ve Cumhur İttifakı olarak stratejik hedeflerimize ulaşmak için birlikte yolumuza devam edeceğiz demesi ne anlama geliyor?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel kendi ismini parlatırken partisine ağır bir bedel ödetmedi mi?

İMAMOĞLU’NA YENİ CEZA DAVASI

Ekrem İmamoğlu’nun müdahale ettiği iddiası doğru mu? Erdoğan, İmamoğlu’na karşı yeni bir dava mı açtıracak?

T24 yazarı Prof. Dr. Ali Dursun Ulusoy: “Gerçi Ekrem İmamoğlu için Demokles’in kılıcı gibi başında sallandırılan istinaftaki ceza davasının ve ayrıca ilmek ilmek örülerek ince ince hazırlanmakta olduğunu öğrendiğim yeni bir ceza davasının seçim öncesinde devreye sokulacağını tahmin ediyorum.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com