Ahmet Necdet Sezer, Özgür Özel’e ne önerdi?

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilk görüşmesinde Özgür Özel’e yaptığı öneri ortaya çıktı. İşte o öneri...

KRONOS 11 Haziran 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel’in bugün yapacağı görüşme gündemde. Erdoğan’ın Özel’e yapacağı iade-i ziyaret bugün CHP Genel Merkezi’nde saat 16.00’da gerçekleşecek. Bu görüşmeden önce Özel’in Erdoğan’a yaptığı ilk ziyarete ilişkin yeni bir kulis bilgisi ortaya çıktı. Buna göre 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in Özgür Özel’e yaptığı öneri ortaya çıktı.

Oda TV’nin haberine göre, CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinden hemen önce 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet ile bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ziyaretinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini sordu.

Ahmet Necdet Sezer, Cumhurbaşkanı ziyaretinde yanına bir büyükelçi alınması hakkında Özel’e öneride bulundu. Yapılan öneri sonrasında Özel, görüşmede yanına eski ABD büyükelçisi olan Namık Tan’ı aldı.

BOŞ KOLTUK KRİZİ ÇIKTI

2 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’i AKP genel merkezinde ağırlamıştı.

Görüşmeden yansıyan fotoğraflarda Erdoğan ile Özel’in yanı sıra görüşmedeki boş koltuk krize neden olmuştu.

Bugün saat 16.00’da yapılan görüşmede Özel’in Erdoğan’ı nasıl ağırlayacağı ise merak ediliyor.


 

Gelen bilgilere göre Özgür Özel, Erdoğan’ı diğer parti genel başkanlarını ağırladığı gibi ağırlayacak ve başkanlık binasında kullanılan kırmızı koltuklar kullanılacak.

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı forsunun CHP merkezi önüne getirileceği ve Külliye’nin protokol müdürü ile CHP’nin özel kalem müdürlerinin iletişim halinde oldukları öğrenildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com