AKP’li isimden çağrı: Devlet Bahçeli, Ayşe Ateş’le görüşsün

AKP'li Şamil Tayyar: "Dilerim, MHP Lideri Devlet Bahçeli de Ayşe hanımı kabul eder, derdini dinler. Böyle bir görüşmeyi engelleyecek bir sebep olmadığı kanaatindeyim."

KRONOS 12 Haziran 2024 GÜNDEM MANŞET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’le görüşmesi sonrası suikast davasının seyrinin nasıl ilerleyeceği merak ediliyor. AKP’li Şamil Tayyar, Erdoğan-Ateş görüşmesi sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de Ayşe Ateş’le görüşmesi gerektiğine dikkat çekti.

Şamil Tayyar, “Dilerim, MHP Lideri Devlet Bahçeli de Ayşe hanımı kabul eder, derdini dinler. Böyle bir görüşmeyi engelleyecek bir sebep olmadığı kanaatindeyim” dedi.

Tayyar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

“Ankara’da katledilen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, bir süredir liderleri gezerek, cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılması konusunda destek istiyor.

Son derece makul, meşru, haklı ve insani bir talep.

Bu bağlamda külliyedeki kabulü önemsiyorum.

Dilerim, MHP Lideri Devlet Bahçeli de Ayşe hanımı kabul eder, derdini dinler.

Böyle bir görüşmeyi engelleyecek bir sebep olmadığı kanaatindeyim.


 

Bahçeli, vicdan sahibi, merhametli biridir, en yakınında bile olsa yanlışa bulaşanı korumayacak kadar feraset sahibidir.

Ayşe hanımın Cumhurbaşkanımızla görüşmesine itirazı olmayan, sadece ‘fitne kamçılanmasın’ diyen Bahçeli, böyle bir görüşmeyle içeride ve dışarıdaki fitne odaklarını ters köşe yapacaktır.

Zira, diyalogsuzluk, fitneyi daha çok kamçılıyor.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com