Selvi işareti verdi: Sinan Ateş davasında yeni bir dönem başlıyor

Gazeteci Abdulkadir Selvi: "Benim tanıdığım Erdoğan, Ayşe Ateş’in verdiği bilgi ve belgelere ilgisiz kalmaz. O nedenle Sinan Ateş suikastiyle ilgili davada yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz."

KRONOS 12 Haziran 2024 GÜNDEM

İktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’le görüşmesine ilişkin “Benim tanıdığım Erdoğan, Ayşe Ateş’in verdiği bilgi ve belgelere ilgisiz kalmaz. O nedenle Sinan Ateş suikastiyle ilgili davada yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz” dedi.

“Peki buna gerek var mı?” sorusunu yönelten Selvi, “Var. Adaletin tesisi açısından hem de çok fazla ihtiyaç var” yanıtını verdi.

Selvi, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin paylaştığı yüzük fotoğrafına ilişkin de “Hem Erdoğan’a hem Özgür Özel’e, “İkinize de ihtiyacım yok. Gerekirse yoluma tek başıma yürürüm. Allah bana yeter” mesajını verdiğini yazdı.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Selvi’nin yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün iki önemli görüşme yaptı. Özgür Özel’le görüşmesinden sonra Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i kabul etti.

Ayşe Ateş yüreği yaralı bir eş olmanın ötesinde çok saygın bir mücadele yürütüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya gelip, Sinan Ateş suikastına ilişkin elindeki bilgi ve belgeleri paylaştı.

Benim tanıdığım Erdoğan, Ayşe Ateş’in verdiği bilgi ve belgelere ilgisiz kalmaz. O nedenle Sinan Ateş suikastiyle ilgili davada yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz.

Peki buna gerek var mı? Var. Adaletin tesisi açısından hem de çok fazla ihtiyaç var.


 

BAHÇELİ NE MESAJI VERDİ?

Ama bu kez mesaj Devlet Bahçeli’den geldi. Semboller üzerinden mesaj vermeyi seven Bahçeli yüzüğündeki, “Bana Allah yeter” mesajını paylaştı. Bahçeli, böylece hem Erdoğan’a hem Özgür Özel’e, “İkinize de ihtiyacım yok. Gerekirse yoluma tek başıma yürürüm. Allah bana yeter” mesajını verdi.

Bahçeli daha önce de arka fonda Ferdi Tayfur’un şarkısının olduğu yürüyüş videosunu paylaşmıştı.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com