Bahçeli’nin tehditlerine gazetecilerden yanıt: “Sinan Ateş’in verdiği dosyayı açıklasan da…”

MHP lideri Bahçeli, Ankara'da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'i gündeme taşıyan gazetecilere tehditlerini sürdürüyor.

KRONOS 01 Ekim 2024 GÜNDEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Dört soytarı muhabir” diyerek hedef gösterdiği gazeteciler Şule Aydın, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel, sosyal medya hesaplarından Bahçeli’ye yanıt verdi.

Murat Ağırel, yaptığı açıklamada Sinan Ateş’in cinayetten önce Bahçeli’ye sunduğu dosyaya dikkat çekti:

“Biz gazeteciyiz.Sorgulamak bizim doğamız. Yolsuzlukları, hukuksuzlukları, cinayetleri sorguladıkça ülkemizi aydınlatırız. Allah’ın bildiğini kuldan saklamayalım: Bahçeli’nin hedef gösterdiği dört gazeteciden biriyim. Dün mahkemeye Sinan Ateş’i katledenlerin yargılamasını izlemeye gittim. Davada hepimizin gözünün içine sokulan eksiklikleri sorguladım.

Devlet Bahçeli’nin bugün kullandığı dili dün cinayetin azmettiricisi olarak yargılanan Tolgahan Demirbaş da kullandı. Malum gazeteleri aynı şekilde manşet yaptı. Sinan Ateş’in katili tetikçi Eray Özyağcılar bize silah işareti yaptı.

Açıkça soruyorum: MHP lideri, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in katillerinin yargılanmasından neden rahatsız oluyor?

Katilleri sorgulayanları neden hedef gösteriyor? Bilmediğimiz bir şey mi var? Bahçeli, bizi tehdit etmek yerine keşke Sinan Ateş’in cinayetten önce kendisine sunduğu dosyayı açıklasa. Böylece hepimiz cinayetin nedenini anlasak. Tehditler, hedef göstermeler ise bize vız gelir tırıs gider!”

“KAYDA GEÇSİN”

Gazeteci Barış Pehlivan ise Bahçeli’nin açıklamalarına “Dört soytarı muhabirden’ biriyim. Kayda geçsin” şeklinde karşılık verdi.


“NE YAPARSINIZ?”

Halk TV’de Kayda Geçsin programını sunan Şule Aydın da Pehlivan’ın gönderisini yeniden paylaştıktan sonra Bahçeli’nin o konuşmasını paylaşıp, “Ne yaparsınız?” notunu düştü.

NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugünkü grup toplantısında, “Kapımızda baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız. Buradan sesleniyorum Halk TV ve Cumhuriyet Halk Partisi ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle MHP’yi sorgulayamazsınız sorgulatmayız” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com