Eyüpspor, Sivas’tan maç fazlasıyla lider dönüyor: 0-1

Eyüpspor ligde 2.deplasmanında Sivasspor karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

KRONOS 24 Ağustos 2024 SPOR

Yeni yükseldiği Türkiye Süper Ligi’nde ilk 2 haftada topladığı 4 puan ile dikkatleri üzerine çeken Eyüpspor ligde 2.deplasmanında Sivasspor karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Maçın başından sonuna kadar Eyüpspor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşmada Ahmet Kutucu’nun attığı gol görülmeye değerdi. Takım halinde çok iyi bir performans gösteren eflatun sarılılar zorlu deplasmandan galibiyet ile döndü ve önümüzdeki hafta oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi moral buldu.

Sivas 4 Eylül stadyumunda oynanan ve hakemliklerini Zorbay Küçük, Furkan Ürün ve Mehmet Kısal’ın yaptığı karşılaşmanın tek golü Eyüpspor adına Ahmet Kutucu’dan geldi.

Eyüpspor ile Sivasspor tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya geldiler.

Eyüpspor bu maça çıkarken ligde topladığı 4 puan ile 3.sırada bulunurken Sivasspor ise yine topladığı 4 puan ile averaj ile 7.sırada kendine yer bulmuştu.


Eyüpspor önümüzdeki hafta kendi sahasında 1 Eylül 2024 Pazar günü saat 19.15’te Trabzonspor’u konuk ederken Sivasspor ise 1 Eylül 2024 Pazar günü saat 21.45’te deplasmanda Beşiktaş karşısında puan mücadele verecek.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com