Fenerbahçe’den Talisca atağı

Suudi basınına göre, Al Nassr'la yollarını ayırmaya yakın olan Anderson Talisca için en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi.

KRONOS 10 Haziran 2024 SPOR

Ali Koç’un yeniden başkan seçildiği Fenerbahçe’de gözler yeni transferlere çevrildi. Kariyerini Suudi Arabistan’ın Al Nasr kulübünde sürdüren Beşiktaş’ın eski futbolcusu Brezilyalı on numara Anderson Talisca’nın sarı lacivertlilerin transfer listesinde olduğu iddia ediliyordu.

Suudi basınına göre, kulübüyle yollarını ayırmaya yakın olan Anderson Talisca için Fenerbahçe, Al Nassr’ın kapısını çalan takımlar arasında en ciddisi.

Kulübüyle 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldız bu sezon 25 maçta 25 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Futbola ülkesinin takımlarından Bahia’da başlayan Talisca, kariyerinde Benfica, Beşiktaş, GZ Evergrande ve Al Nasr formaları giydi.

Brezilyalı yıldız Beşiktaş formasıyla kazandığı lig şampiyonluğun yanı sıra Benfica ile 2 lig, 2 Portekiz Kupası ve 3 Portekiz Süper Kupa; Guangzhou Evergrande ile de Çin Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

30 yaşındaki Brezilyalı orta sahanın güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com