Promosyonda yeni rekor 36 bin TL

Bankalar maaş pastasından pay alabilmek için promosyon yarışına girdi. İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde çalışanların yüzü rekor promosyon ile güldü.

KRONOS 15 Haziran 2024 EKONOMİ

Emekli maaş promosyonunda (Nakit desteği) rekoru 18 bin Türk Lirası (TL) ile Yapı Kredi Bankası elinde tutuyor. Bankalar emeklilerin yanısıra çalışanlara verdiği promosyonu da artırmaya başladı.

31 Mart 2024 Mahallî İdareler Seçimi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçen İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi maaş promosyonu için bankalarla masaya oturdu.

BAYRAMDAN ÖNCE İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Kronos’un edindiği bilgiye göre, 11 tur devam eden müzakerelerde finale kalan ve 36 bin TL teklif eden banka ile 3 yıllık mukavele imzalandı.


 

36 bin TL, Kurban Bayramı’nın arefesinde Gaziosmanpaşa Belediyesi ve belediyenin iştiraki GOPKENT işçilerinin banka hesaplarına aktarıldı.

Söz konusu tutar İstanbul’da şu ana dek bir belediye tarafından işçilerine verilen en yüksek banka promosyonu olarak kayıtlara geçti.


Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, “Bu başarı, sizlerin emeği ve birlikteliğimizin bir göstergesidir. Bütün mesai arkadaşlarıma hayırlı olsun. İyi günlerde harcayın. Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com