Mansur Yavaş: “Okulların tamamını temizlemeye talibiz”

'Tasarruf tedbirleri' kapsamında okullarda yaşanan hijyen sorununa CHP'li belediyeler el attı. Ankara Büyükşehir Belediyesi okullara temizlik desteği başlattı. ABB Başkanı Mansur Yavaş 632 okulun destek programına başvurduğunu açıkladı.

KRONOS 26 Eylül 2024 GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrencilere yönelik temizlik hizmetleri konusunda önemli bir açıklama yaptı. Yavaş, “Talep edildiği takdirde Ankara’daki okulların tamamını temizlemeye talibiz” ifadelerini kullanarak, “öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığı’nın çaresizliği karşısında hiçbir suçu yok” dedi.

Yavaş, öğrencilerin bu durumdan dolayı hiçbir suçu olmadığını vurgulayarak, eğitim ortamlarının sağlıklı ve hijyenik hale getirilmesi gerektiğini belirtti.

GEREKEN ADIMLAR ATILACAK
Ankara’daki okullarda temizlik hizmetlerinin sağlanması için gereken adımların atılacağını ifade eden Yavaş, tüm ilgili kurumlarla iş birliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.


Eğitimde eşitlik ve sağlıklı bir öğrenme ortamının önemine dikkat çeken Yavaş, Ankara’daki öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmesi için gerekli desteklerin sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com