Prenses Kate Middleton aylar sonra ilk kez konuştu

Kanser tedavisi gördüğünü açıklayan ve ardından sanılandan daha kötü durumda olduğu iddialarıyla gündeme gelen Prenses Middleton, sessizliğini bozdu.

KRONOS 10 Haziran 2024 DÜNYA

Hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından yeniden sessizliğe bürünmüştü. Prenses Middleton, geleneksel “Trooping the Colour” adlı geçit töreni öncesi düzenlenen provaya ilettiği mesajla sessizliğini bozdu.

Middleton gönderdiği mesajında, “Bu yıl birliğe katılan herkesin aylardır pratik yapmasını ve üniformalarının ve tatbikatlarının kusursuz olmasını sağlamak için saatlerini adamasını takdir ediyorum. Albayınız olmak hala büyük bir onurdur ve bu yıl selamı alamadığım için çok üzgünüm” diye devam etti. Lütfen Alay’a özürlerimi iletin, umarım çok yakında hepinizi bir kez daha temsil edebilirim. Lütfen katılan herkese en iyi dileklerimi iletin.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Prenses Middleton, hakkında çıkan çeşitli iddiaların ardından geçtiğimiz aylarda kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Tedavi sürecini gizli tutan Prenses’in sağlık durumuna dair bazı iddialar ortaya atılmış ve Prenses’in sağlığının sanılandan daha kötü olduğu ileri sürülmüştü.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com