Serhat Akın’a silahlı saldırı soruşturmasında beş kişi tutuklandı

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan altı şüpheliden beşi tutuklandı, bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KRONOS 30 Eylül 2024 GÜNDEM

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayına karışan O. D. (Silah kullanan), O.M. (Motosikleti kullanan), E. Ü. (Şüphelilerle hareket eden ve otomobili kullanan), M.A. (Şüphelilerle hareket eden), İ.T. (Olaydan sonra şüphelilerle birlikte hareket eden) ve Y.G (Yardım yataklık), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.

Silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan altı şüpheliden beşi tutuklandı, bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan saldırıya uğrayan Akın’ın polise verdiği ilk ifade de ortaya çıktı.

AKIN’IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Akın, polis tarafından tutanak haline getirilen ilk görüşmesinde, olay saatinde arkadaşı olan Berkay ile birlikte olay yeri adreste bulunan yorumculuk yapmış olduğu stüdyodan çıkarak aracına bineceği sırada kafasında motosiklet kaskı bulunan saldırganın kendisine ateş ettiğini ve bilinen yerinden yaralandığını belirtti.

Akın, şüphelinin kendisini bekleyen plaka bilgisini alamadığı motosikletiyle firar ettiğini söyledi.


SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Olayı azmettirdiği ortaya çıkan Hasan Şahin ile ilgili de çalışmalar başlatıldı. Gürcistan’a kaçtığı tespit edilen Hasan Şahin’in fotoğrafı da ortaya çıktı. Lüks bir aracın önünde poz veren kişi hakkında soruşturma derinleştirildi.

Sürdürülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerin arasında dün gece yakalanan 19 yaşındaki Yunus Görecek’in şüphelilere 250 bin TL parayı elden teslim eden kişi olduğu belirlendi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com