Dev şirket iflas bayrağını çekti: Alacaklılar sıraya girdi

Ticaretin ve üretimin kalbi olan Konya'daki dev fabrika iflas etti. İflas sonrası alacaklılar sıraya girdi.

KRONOS 11 Haziran 2024 EKONOMİ

Küresel ekonomik krizin etkileriyle dünya piyasasında büyük sıkıntılar başladı. Tedarik zinciri kırıldı, siparişlerde aksaklıklar başladı. Tüm sorunların birleşmesiyle nakit para akışı bozuldu. İşletmeler banka kredisi çekmek için müracaatlarda bulunsa da olumlu bir cevap alamadı.

Küresel ekonomik kriz nedeniyle dünyada ve Türkiye’de iflas haberleri peş peşe gelmeye başladı. Son iflas haberi ise ticaretin ve üretimin merkezinde bulunan Konya’dan geldi. İflas eden dev şirketin alacaklıları sıraya girdi.

DEV MOBİLYACI İFLAS ETTİ
Konya’da iflas eden dev firmanın alacaklılarına duyuru yapıldı. Mobilya üretimiyle uğraşan bu firmanın iflası herkesi üzdü.

Eski ismiyle Endüstri Tekstil San. Ve Tic. Anonim Şirketi, iflas etti. İflas kararı resmen kesinleşti.


T. C. Konya 1. İcra Dairesi tarafından yapılan duyuru şu şekilde:

ENDÜSTRİ TEKSTİL SAN. VE TİC. ANONİM ŞİRKETİ, 3340093304 Vergi Nolu,
Yeni unvan: MOBELLA TEKSTİL İPLİK İŞL. SAN. ANONİM ŞİRKETİ HAKKINDA,
İİK’NUN 206 VE 207. MADDELERİ GEREĞİNCE DÜZENLENEN SIRA CETVELİ İLANI

İflas kararı kesinleşmiştir. Alacaklılar; Mevlana, Alaaddin (Konya), Çekirge (Bursa), Aksaray Vergi Daireleri, Aksaray Sgk, Konya Gümrük Md. 3. Sıra Kabul, İbrahim Feridun Kapcı 4.Sıra Kabul olup gerekçeleri dosyasındadır. Sıra cetvelinde gösterilen alacakların esasına ilişkin itirazların en geç 15 gün içerisinde Konya Asliye Tic. Mah.’de, sıraya ilişkin itirazların ise en geç 7 gün içerisinde Konya İcra Hukuk Mahk. dava açabilecekleri hususu İİK’nuna göre tebliğ ve ilan olunur.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com