İkisi de biteceğini biliyordu, çarşı pazar fena karışacak! | Kronos TV

Erken seçim ufukta göründü. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın "Savaş çıkabilir." mesajı ne anlama geliyor? Seferberlik Hâli ve Savaş Yönetmeliği bugünler için mi hazırlandı? Sinan Ateş cinayetinin failleri mahkeme önünde hesap verecek mi? Bu hafta Analiz’de konuşuluyor.

KRONOS 29 Haziran 2024 VİDEO

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Harekete Partisi’ne (MHP) alternatif parti mi kurduracak? İkisi de biteceğini biliyordu. Şimdi ne olacak?

Çarşı pazar karışacak, erken seçim ufukta göründü. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “Savaş çıkabilir.” mesajı ne anlama geliyor? Seferberlik Hâli ve Savaş Yönetmeliği bugünler için mi hazırlandı?

Emekliye ve asgari ücretliye zam yok. Diğer taraftan vergi zamları 1 Ağustos’a kadar mesaiye kalan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilecek.

Kronos TV’de moderatörlüğünü Turhan Bozkurt’un üstlendiği ANALİZ programında Kronos Haber Yayın Yönetmeni Doğan Ertuğrul ile siyaset bilimci Yektan Türkyılmaz Türkiye gündeminde öne çıkan başlıkları yorumluyor. Sinan Ateş cinayetinin failleri mahkeme önünde hesap verecek mi?

BAHÇELİ RAHATSIZLANDI, OTURARAK KONUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Grubu’na hitaben ilk defa oturduğu yerden konuştu. Bahçeli, Çarşamba günü de AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saray’da görüştü.

Bahçeli hasta hâli ile niçin Erdoğan ile görüştü? Sinan Ateş Davası’na dair son pazarlıklar mı? Bahçeli’nin rahatsızlığı ilerlerse, Erdoğan; Meral Akşener veya Sinan Oğan gibi devşirdiği isimlere mi rol verecek?

Koray Aydın’ın İyi Parti’den istifa etmesi ile Erdoğan’ın MHP’nin devamı için tasavvur ettiği parti ya da partiler arasında bir irtibat olabilir mi?

Bahçeli’nin Emniyet müdürleri kararnamesine bağlı olarak erken seçim çağrısında bulunma ihtimali ortadan kalktı mı?

YUMUŞATILMIŞ CHP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, Hazine Bakanı Mehmet Şimşek ile 4 saat boyunca ne görüştü?

Görüşmenin akabinde Şimşek’in Faruk Çelik’in mesajını alıntı yapıp paylaşmasını nasıl yorumladınız? Asgari ücret ve emekli maaş zammı yok. Ancak neredeyse hiç itiraz yok. Bu bile Erdoğan’ın 31 Mart’ta kaybettiği psikolojik üstünlüğü ele geçirdiğini göstermiyor mu?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kemal Kılıçdaroğlu buluştu. Sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu-Kılıçdaroğlu buluşması var. Neler oluyor CHP’de? Yoksa Abdülkadir Selvi bu defa bildi mi?

NETFLİX GİBİ HÂKİME SKANDALI

Adana ve Edirne adliyelerinde uyuşturucu, yasak aşk ve rüşvet skandallarına karışan hâkime Gül Altunok’un irtibatları yargıdaki çürümeyi bir kere daha gözler önüne serdi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com