MHP’den Ayşe Ateş ve gazetecilere tehdit! “Vallahi hesaplaşacağız…”

Sinan Ateş cinayetinde adı sıklıkla geçen MHP'li yöneticilerden İzzet Ulvi Yönter, bir kez daha Ayşe Ateş'i, CHP'yi ve gazetecileri hedef aldı.

KRONOS 06 Temmuz 2024 GÜNDEM

Ankara’da sokak ortasında düzenlenen suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin 19 ay sonra açılan davanın ilk duruşması bitti. Ayşe Ateş’in tüm taleplerinin reddi ve 10 kişinin tahliyesiyle sonuçlanan duruşmalarda sık sık gerginlik yaşandı. Sanıkların gazetecileri tehditlerine tanıklık edildi. Tehditler duruşmaların ardından da sürüyor.

Son olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, cinayette MHP’nin sorumluluğu olduğunu ifade eden Ayşe Ateş, CHP ve gazetecileri tehdit etti.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in korumalar ve çelik yelekle katıldığı duruşmaların dördüncü celsesinde Sinan Ateş’in kendisine, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter’in verdiği talimat doğrultusunda Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın kiralık katil aradığını anlattı. Daha önce korktuğu için bu isimleri açıkça telaffuz edemediğini de vurgulayan Ateş’in ifadesindeki sözleri şöyle:

“Sinan Ateş tam olarak şunu söyledi: ‘Ayşe; Ulvi İzzet Yönter ve Semih Yalçın, Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım’a talimat vermiş, onlar da kapı kapı dolaşıp kiralık katil arıyorlar.”


YÖNTER’DEN TEHDİT

Suçlamalarda isimleri geçen MHP’liler cevap vermezken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından dün akşam paylaşım yaparak isim vermeden Ayşe Ateş ve cinayette sorumluluğu olduğunu ifade eden CHP ile medyayı tehdit etti.

“Vallahi hesaplaşacağız, billahi helalleşmeyeceğiz…” diyen Yönter, daha sonra da aynı mesajı tekrarlayan MHP’lilerin gönderilerini de paylaştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com