Saray, Ali Koç’a bakışını değiştirdi: Uçum’dan Fenerbahçe mesajı

Fenerbahçe'nın şampiyonluğu kaybetmesi üzerine başkan Ali Koç'u hedef alan Erdoğan'ın Saray'daki danışmanı Mehmet Uçum, bu kez görüşünü değiştirdi. Uçum, yeniden başkan seçilen Ali Koç'u tebrik etti.

KRONOS 10 Haziran 2024 GÜNDEM

Sezonu 99 puan almasına rağmen ikinci bitiren Fenerbahçe’nın şampiyonluğu kaybetmesi üzerine başkan Ali Koç’u hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saray’daki danışmanı Mehmet Uçum, bu kez görüşünü değiştirdi. Fenerbahçe’de dün yapılan başkanlık yarışını Ali Koç’un kazanması üzerine, Mehmet Uçum’dan tebrik geldi.

Mehmet Uçum, “Fenerbahçe’mize yeniden Başkan seçilen Ali Koç ve ekibini kutluyorum” dedi.

Uçum şunları söyledi:

“Fenerbahçe’mizin büyüklüğünü bir kez daha tüm camia ve Türkiye nezdinde hatırlatmak konusunda, adaylığıyla çok büyük katkı yapan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına da ne kadar teşekkür etsek azdır. Sonuçta bu yarış Fenerbahçe’nin yeniden yükselişi için büyük bir hamle oldu. Yaşasın Büyük Fenerbahçe. Gelecek Fenerbahçe’nindir artık Fenerbahçe içinde sarsılmaz ve kararlı bir beraberlik olacaktır.”

MEHMET UÇUM NE DEMİŞTİ?

Mehmet Uçum daha önce Ali Koç’u şu sözlerle hedef almıştı:

“Birkaç doğruyu hiç bir zaman bir arada yapamayan Ali Koç yönetimi altı yıllık pratiğinde tek yaptığı doğru olan bu sezonki kadro tertibini de ne idari ne de teknik yönetimiyle birleştirebildi. Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com