Timur Cihantimur’un nakil talebi kabul edildi: 15 Ekim’de mahkemeye çıkacak

16 yaşında ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet veren ve daha sonra annesi Eylem Tok'la ABD'ye kaçan Timur Cihantimur geçtiğimiz Haziran ayında tutuklanmıştı. Hapishane değişikliğine giden Cihantimur 15 Ekim'e kadar ıslahevinde kalacak.

KRONOS 12 Temmuz 2024 DÜNYA

Timur Cihantimur, Mart ayında Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olduktan sonra annesiyle birlikte yurtdışına kaçmıştı. INTERPOL tarafından aranan anne-oğul Haziran ayında Boston’da yakalanırken, Timur Cihantimur’un Connecticut hapishanesinden Massachusetts’e nakil talebi kabul edildi.

Geçtiğimiz Mart ayında 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olmuş, kazanın hemen ardından annesi Eylem Tok’la birlikte yurtdışına kaçmıştı. INTERPOL ekiplerinin ve Türkiye’nin her yerde aradığı anne-oğul, Haziran ayında Boston’da tutuklandı.

TALEP ETTİĞİ NAKİL İSTEĞİ KABUL EDİLDİ
Timur Cihantimur, daha önce iki kez mahkeme önüne çıkmış ve kaldığı Connecticut hapishanesinde kötü koşullarda bulunduğunu belirterek nakil talebinde bulunmuştu. Gazeteci Emrullah Erdinç’in haberine göre, Cihantimur’un nakil talebi onaylandı ve Cihantimur, Connecticut hapishanesinden Massachusetts’teki başka bir ıslah evine nakledildi.


15 EKİM’E KADAR CEZAEVİNDE
Timur Cihantimur’un bir sonraki duruşma günü 15 Ekim olarak belirlendi. Anne Eylem Tok’un ise bir sonraki mahkeme günü henüz belirlenmiş değil. Cihantimur, 15 Ekim’e kadar cezaevinde kalmaya devam edecek.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com