Ahmet Hakan yüzük mesajını almış: Bahçeli kestirip attı mı?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan: "Bahçeli demek ki yüzükle mesaj vermiş noktasına geldim. 'Bahçeli kestirip attı' çıkarımı da yapılabilir, 'Bahçeli Erdoğan’a desteğini sürdürüyor' yorumu da yapılabilir, 'Bahçeli topu Erdoğan’a attı' da denilebilir, 'Bahçeli Erdoğan’ı rahatlatmak istiyor' da denilebilir."

KRONOS 13 Haziran 2024 GÜNDEM

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP lideri Özgür Özel ve akabinde öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’le görüşmesinden önce sosyal medya hesabından paylaştığı yüzüklü fotoğrafın ne anlam taşıdığı merak ediliyor. Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada da  “AK Parti içindeki gayri memnun kesimin devamlı suyu bulandırmasını da dikkate alarak, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir” ifadelerini kullandı.

İktidara yakın Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Bahçeli’nin yüzük fotoğrafıyla mesaj verdiğini sonunda anladığını söyledi. Hakan, Yüzük fotoğrafına ilişkin “‘Bahçeli kestirip attı’ çıkarımı da yapılabilir, ‘Bahçeli Erdoğan’a desteğini sürdürüyor’ yorumu da yapılabilir, ‘Bahçeli topu Erdoğan’a attı’ da denilebilir, ‘Bahçeli Erdoğan’ı rahatlatmak istiyor’ da denilebilir” yorumunu yaptı.


 

‘BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASINDA ÖYLE CÜMLELER VAR Kİ…’

Ahmet Hakan’ın yazısı şöyle:

“Yüzüğe anlam yükleyenler, yüzükten mesaj çıkaranlar, yüzüğü yorumlayanlar haklı çıktı. Bahçeli’nin dün yaptığı yazılı açıklama ile yüzükteki mesaj arasındaki paralelliği görünce…

“Bahçeli demek ki yüzükle mesaj vermiş” noktasına geldim.

Bahçeli’nin yazılı açıklamasına gelince…

İçinde öyle cümleler var ki…

“Bahçeli kestirip attı” çıkarımı da yapılabilir, “Bahçeli Erdoğan’a desteğini sürdürüyor” yorumu da yapılabilir, “Bahçeli topu Erdoğan’a attı” da denilebilir, “Bahçeli Erdoğan’ı rahatlatmak istiyor” da denilebilir.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com